tiistai 18. lokakuuta 2016

#180. Salon SM-16!

Nyt taas hieman jäi postailu, joten nyt tulee putkeen kaksi kisapostausta ja pian tulee vielä yksi lisää, meidän kotikisoista täältä Iittalasta ensi viikonlopun lauantaina. Kuitenkin, viime viikonloppuna ei ollutkaan aivan tavalliset kilpailut, vaan käytiin Salossa suomen mestaruus-kisojen parissa.
Kuvat&videot©Karkki, Saara K., Kira L

Mukanani oli tietenkin Nutella, jonka olin ilmoittanut kv suoraan ja SM-luokkaan, eli pituuteen. Ensimmäinen kierros kv:sta mentiin kuudella virheellä, toisella parannettiin nopeaan kahden virheen rataan, taas. :D
Jonkinsortin kirous varmasti, koska näitä kahden virheen ratoja riittää. Toinen virhe oli myös taas aivan turha, veteen koskeminen, jonka jälkeen sekin hypättiin puhtaasti suurella loikalla. Kuitenkin sijoituimme sijalle seitsemän, sijoitus tuli kyllä aivan puskista!


Kuva:


Pituudessa aloitimme taas 80cm kohdalta, josta jaksoimme jatkaa jopa 190cm asti! Ulkona oli todella kylmä ja suuntakin oli Nutellalle huonompi, sisäkani-Nutella silti meni todella hienosti ja napsaisimme toisen klassauksen mukaamme. Nutella sijoittui myös sijalle kuusi tässä SM-luokassa! :')


Muutenkin oli todella mukava kisapäivä, ja meidän päivämme teemana olikin selvästi vihreä väri, kaksi vihreää ruusuketta! Oli todella kiva nähdä pitkästä aikaa kanikavereita!

4 kommenttia:

 1. Hienosti! Mulla on ollut muutaman kerran kanssa muutama kani, jotka ei ole sitten millään meinannut mennä muulla kuin 2 virheellä. Siinä kohtaa kun on kymmenet kisat takana ja kaikki kisat tasaista 2 virhettä, alkaa tulla jo pieni epätoivo aina klassausten suhteen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, meillä ilmeisesti neljät kahden vihreet kisat lähes putkeen! Hienosti se menee ja ehkä se vielä ne loputkin klassaukset saa kasaan joskus! x)

   Poista
 2. Nutella on upea, ehkä se joskus oppii eroon tuosta kahden virheen kirouksesta! Ja oli niiin kivaa nähdä kavereita! <3

  VastaaPoista