maanantai 11. huhtikuuta 2016

#164. Ulkokisakausi korkattu!

Käytiin siis 9.4. Puotinharjulla vihdoinkin kummankin kanin kanssa, koska ulkokisat! Luokkana tällä kertaa oli kv suora.
Videot©Emma L.
Kuvat©Kira L. ja Emma S.

Edwin päätti mennä tällä kertaa aika huonosti, mutta sai sentään kannustavat taputukset Anniinalta ja Kiralta. ;)
Eka kierros rymyttiin yheksällä virheellä ja toka seittemällä... :D
Tästä on kuitenkin video, joka löytyy tuosta alhaalta.

Nude oli siis hyppinyt viimeksi kunnolla viime vuoden lokakuussa, joten odotukset ei ollu kovin korkeella. Ekan kiekan se menikin todella tahmeasti kahdeksalla virheellä. Tokan kierroksen lämpässä se meni viimesen kerran tosi kivasti, vauhdilla ja puhtaasti. Kun laskin sen maahan, Nude lähti vaan juoksemaan ja hyppi esteet hienosti puhtaasti! Kuitenkin, hal-två-yhdistelmä tuli alas, ja sen jälkeen heti perään vesi+a-este, jonka jälkeen pysäytin ja rauhoitin kania. Tässä kohdassa kävi todella ärsyttävästi, ja video lopetti kuvaamisen, ensi kerralla ei enää Emman kameralla. ;)
Kuitenkin, Nude hyppäsi koko loppuradan puhtaasti ja ainoa pysähdys tuli ennen viimeistä pystyä, jonka se myös hyppäsi loppujenlopuksi puhtaasti. Videolla ei siis näy korkokenkää tai femmania, jotka kummatkin ylittyivät hienosti puhtaasti! Femmanin loikan olisin ehdottomasti halunnut saada videolle. :/
Jalat nousee, maha ottaa kiinni. No ei, hieno kauris. ;)Kyllä tästä yli mentiin!!

Ja otettiinpa tällainenkin! :D © Emma L.


Kuitenkin, hienosti siis meni, ainakin Nutellan osalta! Tyttö myös pääsi yllättämään mut, ja hyppi itsensä kuudenneksi napaten vihreän ruusukkeen matkaan. :')
Emmalla kuvattiin vielä vähän Edwiniä, ja Nutellaa ruusukkeen kanssa. Edwinin kuvat julkaisen omassa postauksessa vähän myöhemmin.

2 kommenttia: