lauantai 5. maaliskuuta 2016

#154. Mikä kaneissa ärsyttää?

Nyt eletään jo maaliskuuta, hurjan nopeasti ensimmäiset kuukaudet ovat menneet! Maaliskuuhan on ensimmäinen kevätkuukausi, toivottavasti nähtäisiin upeita talvi-iltoja vielä ennen lumien sulamisia. 
---------------

Tai ei nyt varsinaisesti ärsytä, otsikko tulee monista erilaisista vlogaajien versioista, esim. Mikä tytöissä/pojissa ärsyttää. Kuitenkin, niin mikä niissä ärsyttää. Tai mitkä ovat niiden huonot puolet?

Kanit ovat kuitenkin suht sotkuisia, tai riippuu tietenkin yksilöstä. Mutta mun kanit repivät kaiken heinän heinäkoreista alas, jonka jälkeen laitan uutta, mistä suurin osa revitään taas maahan. Tämän lisäksi vessalaatikoita on kiva siirrellä ja pissata sitten siihen ja papanathan eivät osu vahingossakaan laatikkoon. Noh, nää on näitä, höpöjä kun noi kanit on. ;)

Johdot (meidän tapauksessa vaatteet) käyvät ruoasta. Sekä ihan kaikki minne hampaansa voikaan upottaa. Varsinkin kanien ollessa vapaina huoneessa tämä saattaa olla ongelma. Edwin on myös rei'ittänyt ties kuinka monet vaatekappaleeni... :D

Syliin on kiva pissata, varisinkin kisapaikoilla. Tää on tosi ärsyttävä tapa mun kaneilla. Boxiin ei ole kiva pissata, joten kun otan kanin syliin valjaiden laittoa varten, syliini pissataan tosi usein.

Tuossa on nyt  muutama rasittava puoli näistä pitkäkorvista. Vastapainona nämä ovat kuitenkin niin suloisia, sosiaalisia ja ihania lemmikeitä, etten voisi kuvitellakaan luopuvani kaneista!
Pikku-Edi postauksen loppuun vielä :3

4 kommenttia:

  1. Mulla ei oo mitään ongelmaa noista, paitsi että pienempänä Helmi söi johtoja..
    Käythän katsomassa?
    http://bunnyatmosphere.blogspot.fi/

    VastaaPoista