perjantai 29. tammikuuta 2016

#142. Entäs sitten näyttelyissä?

Tämä postaus on tavallaan jatkoa postaukselle, jonka kirjoitin siitä, miten estekisoissa toimitaan. Tällä kertaa selostan kuitenkin siitä, miten pet-näyttelyissä toimitaan. :)

Näyttelyihin kannattaa ilmoittautua etukäteen, koska se on halvempaa. Näyttelyissä on kuitenkin ainakin lähes aina mahdollista ilmoittaa kani jälkeenkinpäin. Etukäteen ilmoittaudutaan tietenkin lekan sivuilta. Jos kuitenkin ilmoittautumisen missaa, näyttelypaikalla jälki-ilmoitetaan kani. Jälki-ilmo paikan löydät yleensä kysymällä esimerkiksi tuomarilta, missä se on.

Tästä eteenpäin päivä on suurimmaksi osaksi odottelua, ja ajan viettoa kavereiden kanssa. Kaneja arvostellaan numerojärjestyksessä, jälki-ilmoitetut viimeisenä. Kani haetaan odottamaan yhtä kania ennen sen omaa vuoroaan, siitä sitten seuraavaksi se pääsee tuomarin arvosteltavaksi. Kun kani on arvosteltu, assari tuo kanin ja arvostelulapun boxille, arvostelulapussa lukevat pisteet, ja mistä ne on saatu.
Sen jälkeen odotellaan, että kanit on saatu arvosteltua loppuun ja palkinnoista päätetty. Yleensä ennen palkintojenjakoa näyttelypaikka siivotaan yhdessä. Sitten jaetaan palkinnot, jotka jakaa tietenkin tuomari. Palkinoja on näyttelyissä todella monenlaisia. On ruusukkeita sekä tavaroita. Ruusukkeitakin on todella monia erilaisia!
Lyhyesti sanottuna näyttelyt ovat oikein rento ja hauska tapa viettää aikaa. :D

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva ja hyödyllinen postaus! Itse meinaan näyttelyt kiinnostaisi, muttei rohkeutta löydy :-/ ...

    VastaaPoista