tiistai 5. tammikuuta 2016

#134. Joulu on jo ohi

Jouluhan loppuu ns. virallisesti nykyään 6.1. loppiaisena. Kuitenkin olen alkanut itse jo purkamaan joulukoristeita. Koulumme joululomakin alkaa lähestyä loppua ja odottelen jo innolla talvilomaa, pitääkin muistaa kurkata, milloin se alkaa.
Ulkoasua on päivitelty jouluisesta ennemminkin talviseksi. Mitä pidätte ulkoasusta nyt? Olen myöskin vaihtanut viime vuoden kanikalenterin tämän vuoden kanikalenteriin.

Ulkona on ainakin tällä hetkellä kaunista, lumista ja aurinkoista, pakkasta vain on turhan paljon kanien ulos viemistä ajatellen, ehkä joku päivä olisi tarpeeksi vähän pakkasta, että viitsisin viedä pupuset uloskin. Tällä hetkellä kuitenkin löhöämme vain sisällä viimeisten lomapäivien merkeissä.
Joululomalla olinkin liikkeessä paljon! Heti loman alettua käväisin Tampereella, sitten menin Karkille neljäksi päiväksi, sitten kävin Emmalla ja siitä vielä Ronjalle.

Ensimmäiset kisat olisivat näillä näkymin 30.1. Liesjärvellä kv mutkan muodossa. Nutellan otan testaamaan ja petteilemään ja Edwinin ilmoitan luultavasti ulkopuoliseksi ainakin helppoon suoraan. mikäli tänä vuonna järjestetään kv aloittelija lähistöllä, kisaamme Edin kanssa siinä luokassa, se taitaa olla sopivampi pojalle. :)

Ainiin, ja VH-listalla Edwin oli sijalla 91 ja Nutella 61!

6 kommenttia: