perjantai 1. tammikuuta 2016

#133. Moikka vuosi 2015!

Nyt on siis aloitettu uusi vuosi 2016 ja jätetty hyvästit vuodelle 2015. Aivan uskomatonta kuinka nopeasti vuosi 2015 meni. Tuntuu kuin se olisi vasta alkanut!! Ajattelin käydä menneen vuoden kuukausittain läpi, katsotaan siis, mitä meille on oikein tapahtunut viime vuonna. :)

TAMMIKUU
Tammikuussa aloin opettamaan Edwiniä paremmin esteille. Joulukuun lopussa testasimme jo pieniä esteitä, mutta tammikuussa sitten vähän isompia. 17. päivä tammikuuta haimme myös Nutellan kotiin!! :')
Ulkoilimme paljon ja kuviakin tuli otettua. Tammikuussa kävimme myös Akaalla 31. päivä petteilemässä ensimmäistä kertaa ikinä. Silloin Edwin sai 92 pistettä ja Nutella 93.

HELMIKUU
Helmikuussa jännitimme suuresti Edwinin ensimmäisiä kisoja helpon suoran merkeissä ystävänpäivänä Raisiossa 14. päivä. Edwin hyppi täällä kahdella virheellä hienosti! Loppukuusta olin riparileirillä, josta menin Klaukkalan kisoihin 28. päivä, Edwin helppoon mutkaan ja suoraan ja Nutella petteilemään. Edwin meni viidellä virheellä mutkan ja suoran kolmella. Nutella sai petistä 93,5 pistettä.

MAALISKUU
Maaliskuussa otin toisen kameran käyttööni ja ostin siihen uuden objektiivin. Sillä sitten otinkin paljon kuvia. Ulkoilimme myös paljon lumien sulettua, mitään suurta ei kuitenkaan tapahtunut.

HUHTIKUU
11.-12. päivät vietimme PetExpo-messuilla. Täällä oli myös Nuden ensimmäiset kisat! Launtaina kaneille oli helppo suora, jonka Edi meni puhtaasti ja nopeasti sijoittuen kolmanneksi ja Nude yhdellä virheellä häsläten. Klassauspisteet sentään! Sunnuntaina Edi hyppi helpon mutkan yhdellä virheellä ja Nutella kahdella. :)
18. päivä suuntasimme taas Vantaalle helppoa mutkaa hyppimään. Kummatkin menivät yhdellä virheellä. 25. päivä suuntasimme taas kisailemaan Nokialle. Helpossa suorassa Ed sijoittui puhtaalla radalla neljänneksi ja Nude rynnisti puhtaalla radalla ensimmäiseksi! Mutkalta Edi klassautui pois helposta puhtaan radan kanssa sijoittuen kuudenneksi. Ed klassautui siis kv mutkaan. Nutella meni kahdella virheellä.

TOUKOKUU
Pidin ensimmäisen arvonnan. Kuvia näkyi blogissa paljon hevosista ja koirista, mutta kaneista myös. Tässä kuussa ei tapahtunutkaan sen kummempia.

KESÄKUU
6. päivä olimme Edwinin kanssa Ypäjällä kisaamassa ensimmäistä kv mutkaa! Viisi virhettä tuli hitaan radan kera. 28. päivä oli myös kisat Nokialla, luokkina Edille kv mutka ja kummallekin helppo suora. Kv mutkalta tuli seitsemän tai kahdeksan virhettä ja hitaasti taas. Suoran Edi meni hienosti yhdellä virheellä klassautuen kv suoraan. Nutella meni jo ensimmäisen kierroksen puhtaasti klassautuen myös kv suoraan ja sijoittuen neljänneksi.

HEINÄKUU
4. päivä lähdimme Mäntyharjulle kisailemaan tiimiä ja kv mutkaa. Mutkalla Edi ei päässyt maaliin ja tiimissä ei tullut sijoituksia. Nude oli Ginnyn kanssa ja Edi Vilan. Seura oli kyllä hyvä!
Tässä kuussa myös toimin Emsin kanien hoitajana heidän ollessa poissa. 26. päivä kävimme vielä Maskussa SM-kisoissa. Kv suorat eivät ottaneet sujuakseen, mutta pituudessa Nude oli paras ei-sijoittunut hypäten 220cm!!

ELOKUU
15. päivä vietin syntymäpäiviäni Jyväskylän kisojen parissa Nutellan kanssa. Helppo mutka mentiin yhdellä virheellä sijoittuen kolmanneksi. Kv suoran Nutella hyppi 3+3 tuloksella arvosteluluokan oltua B. Nude sijoittui toiseksi! Tiimin Nude meni Dianan kanssa kahdella virheellä, sijoittuen toisiksi. 30. päivä kävimme vielä kisailemassa Palojoella. Edi oli petissä ja sai 93 pistettä. Nutella meni kv suoran toisen kierroksen yhdellä virheellä nopeasti, sijoittuen yhdeksänneksi. Ensimmäinen klassauspiste siis sieltä!

SYYSKUU
19. päivä kävimme Hämeenlinnassa kisaamassa kv mutkaa Edwinin kanssa ja helppoa mutkaa Nuden kanssa. Edwin selviytyi maaliin seitsemän virheen kanssa. Nude klassautui kv mutkaan puhtaalla radalla.
23. päivä Edwin täytti vuoden!! <3

LOKAKUU
Tässä kuussa kävimme 25. päivä viimeisissä ulkokisoissa Puotinharjulla! Edwin meni paremman kierroksen viidellä virheellä ja Nutella kahdella, toinen virhe puomin liikahduksesta. Tässä kuussa ei tapahtunut muuta erikoista. 31. päivä vietimme myös Halloween kisat Humppilassa mahtavassa seurassa. Petissä Edi sai 92,5 pistettä ja Nude 94. Esteradalla ei liikuttu eteen eikä taakse.

MARRASKUU
8. päivä olimme Lemmikkimessuilla. Nutella ei liikkunut esteillä taaskaan ollenkaan ja Edwin sai petissä 92 pistettä.
13. päivä Nutella täytti taas vuoden! <3
Muuten sitten vain löhöilimme ja ulkoilimme.

JOULUKUU
Blogin toinen joulukalenteri oli oikein hauska projetki, ja onnistunutkin mielestäni! Vietimme oikein hauskan joulun ja pidin blogini toisen arvonnan. Loppuajan nautimme vain lomasta, jota onkin enää vain vähän jäljellä!

Pointsit, mikäli jaksoit lukea! ;)

2 kommenttia: