tiistai 8. joulukuuta 2015

Luukku #8. Miten opetan kanini temppuilemaan?

Taas on luvassa videota! Tällä kertaa pienimuotoista opastusvideota aiheesta temppujen opettaminen kaneille. Videossa on ihan vain muutama temppu ja niitähän löytyy vaikka kuinka paljon ja itse voi aina keksiä uusia kivoja temppuja! :)

Videossa kuuluvat äänet vähän hiljaisina, mutta jos saatte selvää, niin hyvä on.5 kommenttia:

 1. Kiva video! Sain hyvin selvää. Meillä osataan toi pyörimistemppu ja meillä osataan toi, että kani laittaa tassut käden päälle. En tiiä miten se on oppinu, kun en sillei oo sille sitä opettanu. Laitan vaan käden aika ylhäälle ja sit se laittaa tassut siihe. :'D Mut tota takajaloilla kävelyä Bobo ei osaa, aion opettaa kyllä. :')Tota ylävitostakaan Bobo ei osaa. En ole tainnut kokeilla sitä temppua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja hyvä, jos sai selvää! Haha, Edi ei meinaa tajuta noita kahta vikaa, mutta eiköhän se joskus. x)

   Poista
  2. Eiköhän se joskus opi, kun vähän harjottelette. x)

   Poista
 2. Kiva video :) yritin opettaa pupulleni takajaloilla kävelyä, mutta se ei oikein älynnyt vaan kurkotteli vain herkkua ei kävellyt :D
  Vaikka tämä ei liity postauksen aiheeseen, ajattelin kysyä kuitenkin, että miten sulla on toiminut leikkaamattoman uroksen ja naaraan asuminen samassa huoneessa? Omistan siis naaraan, ja haluaisin uroskanin, jota en leikkauttaisi välttämättä. Mietin kuitenkin, että olisiko se liian epäkäytännöllistä.. (siis kerroshäkin eri kerroksissa asuisivat) kiitos jos vastaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Yritä vetää kättä toosi hitaasti pois ja palkitse heti ekan askeleen jälkeen. :)

   Mulla on toiminu tositosi hyvin, mulla tosiaan Edwin, eli uros, on todella epäurosmainen, niin senkin takia varmasti onnistunut hyvin! Mutta uskon, että saisit arjen hyvin rullaamaan naaraan ja leikkaamattoman uroksenkin kanssa. :)

   Poista