torstai 3. joulukuuta 2015

Luukku #3. Kanini ihmisinä!

Eli tässä postauksessa pohdin, minkälaisia kanini olisivat, jos olisivat ihmisiä, ja aloitetaan Edwinistä vaikka! 

EDWIN
Edwin olisi sellainen pieni, hieman pulleahko poika, joka rakastaisi herkkuja ja olisi niin kutsuttu mammanpoika. Hän olisi viisas ja pärjäisi koulussa ihan jees, kasin keskiarvolla ehkä. Edwin ei tykkäisi tapella ollenkaan, vaan ajattelisi, että aina on jokin muu ratkaisu ongelmaan
Edwin olisi huomaavaisin ja kiltein poika, joka ei kiusaisi ketään. Pienestä suloisesta pyöreydestään huolimatta Edi tykkäisi myös urheilla. Hän rakastaisi luontoa ja perhosia. 


NUTELLA
Tämä neiti olisi ulkokuoreltaan kovis, mutta sisältä aika pelokas. Hän osaisi uhkailla, muttei uskaltaisi kuitenkaan tehdä mitään. Nude nauttisi kovasti lähimmäistensä huomiosta ja näyttäisi sen. Nutella rakastaisi aitajuoksemista ja olisi nopea. Se olisi hänen lajinsa. Ulkonäöltään tyttönen olisi kaunis ja solakka. 
Hän osaisi myös loukata, mutta katuisi sitä kovasti jälkeenpäin. Neiti vaatii myös äänekkäästi huomiota ja tylsistyisi helposti. Tämän takia hänellä olisi oltava paljon aktiviteettejä tai tilaa harjoitella juoksemista ja hyppimistä.
 Minkälaisia sinun lemmikkisi olisivat? :)

10 kommenttia:

 1. Kiva postaus! :') Saanko tehdä blogini joulukalenteriin samanlaisen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon.
   Tee ihmeessä, hauska kuulla vähän muidenkin kaneista samalla kaavalla! :)

   Poista
  2. Kiitos, että saan tehdä. Joulukalenterin ideat on vähän lopussa ja muutamalla postauksella ei ole kunnon aihetta vielä. :')

   Poista
 2. Hehee kiva postaus! 8) Pystyn niin kuvittelee noi ihmiset :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos, mullakin ihan elävinä mielessä! :'D

   Poista
 3. Moi! Voisinko itse tehdä myös tälläisen? Tosi kiva idea.

  VastaaPoista