sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Luukku #20. Suunitelmat vuodelle 2016!

Viime vuonna en tainnut asettaa minkäänlaisia tavoitteita tulevaisuuden varalle, paitsi ihan pienesti. Niinpä niitä ei tietenkään voida puida läpi. :D
Ajattelin kuitenkin asettaa leppoisat tavoitteet tulevalle vuodelle!

1. Estekisoissa eteenpäin!
Nutellan kanssa olisi ulkokisojen aikaan tarkoitus yrittää kerätä klassauksia kv:n luokista, ja mikäli mahdollista klassautua vaikeampiin luokkiin! Edin kanssa otetaan iha chillisti, jos se ei halua hyppiä kv:ta, niin sitten se ei hypi. Ulkopuoliseksi voimme mennä vielä helppoon, niitä se hyppii innolla!

2. Parit petteilyt
Pet- näyttelyissäkin olisi mukava onnistua taas käymään. Ainakin parissa, jotka voisivat olla vaikka estekisojen yhteydessä! Silloin se on aina niin helppoa, paitsi jos kani on esteillä ja petissä. Noh, kyllä se silloinkin aina on onnistunut, itse vain kuvittelen, että joku menisi vikaan ja vuoro menisi ohi. x)

3. Terveenä pysyminen
Tämä on tää perus. Tottakai jokainen toivoo kaninsa pysyvän terveenä, niin kuin minäkin! Mun kaneilla ei onneksi olekaan ikinä ollut melkeinpä mitään. Ei mitään vakavaa, eikä mitään vähemmänkään vakavaa.

Tavoitteet ovat todella yleisiä, muttei meillä mitään ihmeempää mainitsemisen arvoista edes ole. Tietenkin yhdessäoloa mahdollisimman paljon!

2 kommenttia:

  1. Nude menee nii hienosti et se on koht jo eliitis jos vaa pääsette kisailee kunnol 8)

    VastaaPoista