perjantai 18. joulukuuta 2015

Luukku #18. Ensimmäinen aktiivinen vuosi

Tämän vuoden kisailut olivat kisailtu jo marraskuussa, Lemmikkimessut jäivät meidän viimeisiksi. Tämä vuosi oli meille ensimmäinen aktiivinen kisavuosi. Mitä se meille antoikaan? Vuonna 2014 kävin serkkuni kanien kanssa muutamissa estekisoissa, mutta tämä oli ensimmäinen aktiivinen vuosi. :')
Vuoden aikana opin paljon kaneistani esteillä, Nutellaa en osannut alkuun ohjata ollenkaan, mutta nyt se on jo todella helppoa. Edwininkin kanssa olen vuoden mittaa löytänyt sen sopivan tavan ohjata kania. Opin myös paljon estekisojen säännöistä. Alkuunsa en tiennyt muuta kuin perusasiat.
Vuodessa saimme kaikki myös rutiinia kisaamiseen, seuraavana vuonna pyritään vähintään yhtä moniin kisoihin kuin tänä vuonna. Tänä vuonna tulikin vietettyä jopa kuusitoista päivää estekisojen merkeissä!
Tutustuin estekisojen kautta moniin ystäviini. Parhaimmat kaverini koostuvatkin, muutamaa lukuun ottamatta, "kanikavereista". Kaikki ovat todella ihania persoonia ja on ollut ilo saada tutustua heihin! Olisi ilman heitä jäänyt Edwinin petteilytkin Palojoen kisojen ohella välistä. ;)

Estekisat ovat sellainen asia, joihin haluaisi palata lähes aina takaisin. Odotankin jo innolla seuraavaa kisavuotta! Vaikkakin sisäkisoissa tuskin käymme talvella, mutta eiköhän huhti-toukokuussa jo ulkokisojakin ala olemaan!
 Siispä kiitokset kaikille tästä kisavuodesta!!

4 kommenttia:

 1. Pitihä Edi ny pettiin saada ilmottuu! 8) Muthei tosi kiva postaus ja on ollu kyl mahtava vuosi, kiitokset sulleki <3

  VastaaPoista
 2. Ei kyllä kaduta kun suhun tutustuin! Ens vuonna lisää erihauskoja kisapäiviä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suhun tutustuminen oli parasta, ens vuonna paaljon paljon hauskoja muistoja taas! <3

   Poista