sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Luukku #13. Kanieni päivittäinen liikunta

Kanit tarvitsevat paljon aktiviteetteja ja ne ovat liikkeessä paljon. Millä eri tavoin meidän kanimme siis liikkuvatkaan? Noh, siitä aion kertoa teille tässä luukussa.

Kanini pääsevät joka päivä jaloittelemaan huoneeseeni, yleensä noin pariksi tunniksi, riippuen kuinka paljon olen kotona. Kaikki aika ei kuitenkaan kulu liikkumiseen, aikaa kuluu myös syömiseen ja nukkumiseen.
Tämän lisäksi vien kanejani ulos. Edwiniä vapaana ja Nutellaa valjaissa. Ulos meneminen riippuu kuitenkin todella paljon säästä. Nyt viime aikoina ei ole ollut kummoisia ulkoilusäitä. Tällöin myös otan lähes kaikki kuvani. Kameraani onkin tallentunut jo paljon erilaisia kuvia erilaisista maisemista ja säistä.
Ulkona ollessamme liikkumiseemme kuuluu myös estehyppy. Toisinaan otan esteet esiin ja hypytän kaneja, hyvän mielen mukaan.

Miten sinun kanisi liikkuvat? :)

7 kommenttia:

 1. Hieno kuva! Tää oli kiva postaus. Meillä talvella ei käydä ulkona, kesällä hyvillä keleillä. Bobo on vapaana koko päivän huoneessani, se saa liikkua niin paljon kuin haluaa. Sitten joskus harjoittelemme estehyppelyä ja temppuilua sekä agilityä. Se pääsee myös muualle taloon juoksentelemaan. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Teidän kanin liikkuminen kuulostaa myös hauskalta ja monipuoliseslta! :)

   Poista
 2. Kiva postaus! Miten aktivoit kaneja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai niinkun mitä leluja yms. teillä on?

   Poista
  2. Tuolla luukussa 10 esittelen tavaramme, samassa lelujen kohdalla kerron hieman tästä asiasta. :)

   Kuitenkin, purtavia/heiteltäviä kaupasta ostettuja, aktivointipalloja, pahvirullia yms, oksia ja roikkuvia leluja.

   Poista
 3. Kanini elävät vapaanahuoneessani ja juoksevat päivässä koko kämpässä vapaana n. 9h. Sen lisäksi estehyppyä, agilityä, ulkoilua, aktivointipelejä... Eli ihan kivasti!:)

  VastaaPoista