tiistai 1. joulukuuta 2015

Luukku #1. Tervetuloa joulukuu!

Nyt se sitten alkaa. Enää päälle parikymmentä päivää jouluaattoon ja lahjoihin! Samalla täällä blogissa alkaakin joulukalenteri.

En voi uskoa, että melkein vuosi on jo vierähtänyt ohitse. Tämä vuosi tuntuu menneen hurjaa vauhtia! Vuosi sitten minulla oli vasta Edwin, Nutella oli kyllä jo syntynyt, muttei luovutusikäinen. Ja kuten mainittu vuosi sitten joulukalenteri oli todella huono, suoraan sanottuna. Parempi onni tänä vuonna? ;)

Joulukuussa mielestäni ehdottomasti parasta ovat kauniit maisemat (mahdollisesti), tunnelma ja lahjat tietenkin. Lahja voi olla materiaalia tai sitten vaikka vain hyvän joulun toivotus. Voisin melkein sanoa olevani ennemmin talvi-ihminen, vaikka suurin osa kisoistakin on kesäisin. Talvi on ihanaa aikaa.

Nyt on sitten myös viimeisiä hetkiä vaikuttaa joulukalenteriin, ennen kuin keksin loputkin postauksien aiheet. Todella monelle päivälle on jo postaus valittuna, muttei vieläkään kaikille! :)

Mikä teidän mielestänne on ihaninta joulussa? :)

6 kommenttia:

 1. Talvi on ihanaa iakaa, osittain joulun ja uudenvuoden takia. Odotan innolla, että pääsen lukemaan joulukalenterisi kokonaan!

  VastaaPoista
 2. Joulussa ihaninta on se tunnelma. Sekä perhe ja sukulaiset. Pelkkä joulun odotuskin on parhaita asioita joulussa. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos paljon kivasta kommentista! :)

   Poista
 3. Lahja voi olla mukavaa aikaa kaverin kanssa 8) Lomaa odotellessa.
  Pointsit sulle kun jaksat joulukalenterin toteuttaa!

  VastaaPoista