keskiviikko 28. lokakuuta 2015

#121. Puotinharju 25.10.2015

Pahoittelen viikon mittaiseksi venähtänyttä postaustaukoa! Kaksi postausta on jo odottamassa vuoroaan, mutta päätin odottaa tämän julkaisuun ensin, koska tiesin videon tulevan pian. :)

Ensimmäiset kisat Puotinharjussa takana ja samalla vuoden viimeiset ulkokisat. Sää oli hieman masentava eivätkä kanit oikein hyppineet, muttei se mitään, onneksi seura oli jälleen hyvää! :)
Seuraavat kisat ovatkin sitten Humppilassa ensi viikonlopun lauantaina ja sitten enää messut, siinä ovatkin tämän vuoden viimeiset kisat.
Kuvat© Emma S. ja Karkki
Video© Emma L.
Videon muokkaus© Emma L.

Edwin 
Edwin meni ensimmäisen kierroksen muistaakseni viidellä virheellä ja aika hyvin edetenkin. Kuitenkin kaikki hieman isommat esteet olivat niin isoja, ettei Edi edes yrittänyt. Lopulta toinen kierros hylättiin, kun poju syöksyi kolmen perättäisen esteen sekaan. Sisäkauden ainakin Edwin nyt taukoilee, tulee mukaan vain petteilemään. Katsotaan sen jälkeen, mitä tehdään. :) 
Edwinin radasta ei valitettasti saatu videota. 


Nutella
Nutella sääti, mutta vain vähän ja molemmilla kierroksilla. Ensimmäinen kierros kahdella virheellä ja niin myös toinenkin. Pakko myöntää, että toisen kierroksen virheet jäi vähän harmittamaan, tuplakryssä oli täysin ymmärrettävä, mutta sitten viimeinen este, pysty, ylin puomi liikahti. :/ 
Aina ei käy hyvin, ensi kerralla uudestaan sitten testaamaan kv suoraa Humppilassa, katsotaan tuleeko näitä tyhmiä virheitä sielläkin. :'D 


2 kommenttia: