tiistai 25. elokuuta 2015

#108. Edwinin rimakammo!

Edwinille tuli tosiaan jokin hassu rimakammon tapainen ongelma estehypyn kanssa. Helpot luokat poika suorastaan tykitti, mutta siirtyessä vaikeempiin luokkiin se ei enää jaksanut oikein edes yrittää. Lopulta tulimme siihen pisteeseen, ettei se yrittänyt yhtäkään estettä.

Nyt Edi on ollut hyppylomalla viimeisimmistä kisoistamme asti kokonaan tähän päivään asti ja varmaan pidempäänkin. Ja viimeisimmät kisat olivat tosiaankin  26.7. Maskussa. Eli vähän alle kuukauden tauko nyt.

Ajattelin vielä yrittää, josko Edwin kuitenkin lähtisi vielä hyppimään, kotona aloitan varmaankin harjoittelemaan aivan alusta. Jos se innostuu uudestaan korotan esteitä ja yritän kerran ainakin kisoissa. Jos Edwiniä ei enää kiinnosta niin ei se haittaa. Sillä on kuitenkin tosi kiva luonne, joka sopii lemmikkikaniksi. Petteilemään se varmaankin pääsee silloin, kun olemme menossa Nutellan kanssa estekisoihin ja samaan paikkaan osuu pet-näyttelyt. Muuten Edwin saakin sitten viettää lemmikkikanielämää.


Aion nyt kuitenkin siis vielä yrittää, jos poika innostuisi uudestaan, mutta kuten sanottu, ei haittaa vaikkei innostuisikaan!! :)

4 kommenttia:

 1. Voi Ediä, toivottavasti sitä ees vähän kiinnostaisi, ponnua kuitenkin on!
  Sillä on kuitenkin tosi hyvä olla siellä sun luona, vaikei hyppisikään. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, toivotaan, että innostuisi.
   Ja kiitos!! :'3

   Poista
 2. Haastoin sut :) http://bunnyzmania.blogspot.fi/2015/08/5-liebster-award-haaste.html

  VastaaPoista