perjantai 24. heinäkuuta 2015

#103. Blogin bannerit!

Huh huh, kauan mietin, kehtaanko edes julkaista näitä bannereita, mutta päätin sitten kuitenkin, ainakin saatte nauraa! Tässä postauksessa siis esittelen bannereita, jotka tätä blogia ovat ennen koristaneet. Toiset ovat tilausbannereita ja toiset itse väsäilemiäni. Huomasin myös, että osan bannereista olin poistanut! Ainakaan ei tarvitse niitä hävetä. ;)

Postauksessa ovat tosiaan vain bannerit, jotka ovat blogin tämän nimen aikaisia. Blogillahan on ollut tämän nykyisen lisäksi kai kaksi muutakin nimeä, mutta tämä nimi on kyllä ollut nyt jo aika kauan ja tämä nimi tulee myös pysymään. :D

Sanokaa toki suosikkibannerisi!
1.


Tämä banneri on ilmeisesti tämän vuoden keväältä. Itse tekemäni, kuten voi huomata, eivät tällöin taitoni olleet kovin mahtavia. Ilmeisesti tämä ei pyörinytkään kovin kauaa blogissani, koska ei miellyttänyt silmääni ja löysin paremman tavan hankkia blogilleni bannerin. Tätä tapaa olenkin hyödyntänyt kahdessa seuraavassa. 8)
2. (c) Emma S.
Tämä banneri on ensimmäinen, jonka minulle teki Emma. Itse en osannut tehdä, joten mikä sen helpompaa kuin laittaa kaveri tekemään? Noh, ei mikään. Tämä banneri siis tuli myös keväällä tuon edellisen tilalle!

3. (c) Emma S.
Tämä on toinen banneri, jonka Emma teki minulle, myöskin keväällä, kun Nutella oli tullut kotiin, pitihän Nutellankin päästä banneriin eikös vaan? Tätä pidinkin sitten aika kauan ja tykkäsin valtavasti, mutta halusin päästä myös testaamaan omia taitojani bannerin tekijänä!

4.
 Tässä sitten kokeilin erilaista kuvien rajaustapaa kuin aiemmin ja huomattavasti helpompaa ja siistimpää kyllä oli. Kuitenkaan en jaksanut kovin paljoa panostaa, joten bannerista tuli ehkä hieman tylsähkö ja rajattuun Edwinin kuvaan jäi aika reippaasti vihreää taustaa näkyville. Tämä banneri oli minulla varmaan yli kuukauden käytössä. :D

5.
Vihdoinkin otin itseäni niskasta kiinni ja päätin selvittää, miten brusheja ladataan ja pakkohan niitä oli päästä testaamaan. Tässä bannerissa on yksi brushi tuossa Edwinin kohdalla ja tämän rajaukseenkin olin panostanut huomattavasti enemmän. :D Banneri kuitenkin vain käväisi blogissani muutaman päivän ajan, kunnes taas vaihdoin.

6.
Nyt päästiinkin tähän tämänhetkiseen banneriin, jonka tein tällä viikolla.  Mielestäni tämä on onnistunut kivasti, joten tämä saakin pyöriä blogissa, kunnes vaihdan koko ulkoasun väriä. Sininen on ollut blogini päävärinä jo toodella pitkään! :D

 Haha, siinä olivat bannerit, jotka yhä löytyivät tietokoneeltani ja joissa blogin nimi tosiaan on tämä Superlemmikit. :'D

6 kommenttia:

 1. Millä ohjelmalla sä teet nuo bannerit?
  Hienoja :)

  VastaaPoista
 2. Meinasin juuri kysyä samaa, että millä ohjelmalla teet noi? : ) On kyllä hienoja!

  VastaaPoista
 3. siis 2. ja 3. on tottakai ne parhaat! ;))) Eivaa :D Hienoja kaikki ja oot kehittyny tosi paljon noitten tekemisessä!! :')

  VastaaPoista