sunnuntai 11. tammikuuta 2015

#56. Miksi ja miten aloitin bloggaamisen?

Raison kisakyyti varmistui, eli tulossa ollaan!! :)

Milloin? 
Aloitin tämän blogin pitämisen marraskuussa 2013, kun meillä oli vain koiria ja kissa. Tämän piti olla alkujaan koirablogi, mutta aiheet kyllä heittelivät vielä tuolloin laidasta laitaan. Postauksissa saatoin esiintyä vain minä tai kissakin. Välillä tein postauksia kavereiden kanssa. Yhä tuon koirablogimaisen idean saattaa huomata jostakin täältä, esimerkiksi siitä, että koirienkin sivut ovat yhä tuossa oikealla kuvina, joista pääsee itse sivuille. Olen jo pitkään harkinnut siirtäväni ne "muut eläimet" -nimiselle sivulle, mutta laiska mikä laiska.
Mitä mieltä te olette, olisiko koirien ja kissan sivut paremmat erillisellä sivulla ja sitten kanilla tuo kuvasydeemi?

Miksi?
Blogi alkoi innostuksesta, kun näin muita blogeja ja kuinka paljon heillä oli lukijoita ja kuinka hienoja kuvia ja itse blogeja täältä löytyikään! Siitä sitten innostuin, että mitä jos aloittaisinkin oman blogin. Ihan aluksi meillä, minulla ja serkullani, oli yhteinen blogi, muttei kauaa. Tällä hetkellä en kyllä kadu sitä, että aloitin bloggaamisen, tämähän on kivaa. 8)  (välillä tosin rasittavaa...!)

Miten? Historiaa?
Noh, alkuinnostuksen saatuani päätin toteuttaa ideani. Tein siis blogin bloggeriin ja mietin hyvää nimeä. Silloin en keksinyt mitään ja olikohan tämän blogin ensimmäinen nimi oli All About my Pets, mutta henkilökohtaisesti se oli mielestäni liian pitkä. Silloin mietin vielä koirablogille sopivaa nimeä, jossa voisi esiintyä muitakin eläimiä. Muistaakseni tässä välissä oli vielä nimenä You Can Read it All, mutta sekin oli liian pitkä ja vaikea nimi. Loppujen lopuksi nimeksi vakiintui Superlemmikit. Jossakin välissä käytin myös kuvissa vesileimaa, mutta se jäi pois ihan omaa laiskuuttani.

Tylsä kuvaton sepitys, joka ei varmaankaan ketään edes kiinnosta, mutta menkööt. Seuraavaan postaukseen taas enemmän kuvia. :)

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus!!
  Varastan tän idean sulta joskus... :D

  VastaaPoista
 2. Te olitte vissiin tulossa Edwinin kanssa Mäntsälään? Siellä sitten nähdään, mun kani on samassa luokassakin Edwinin kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meijän tulevat tapahtumat ois Akaan näyttely ja sitten Raision kisat ja ehkä Klaukkalan kisat, muttei Mäntsälään olla kyl menossa. :D

   Poista
  2. Aijjaa no sit muistan ihan väärin, sori :D

   Poista