maanantai 5. tammikuuta 2015

#54. Ostoksia

Enää pari päivää lomaa ja sitten taas koulujuttujen ääreen. Tänään olin kuitenkin mun serkun kaa Hämeenlinnassa. Käytiin Goodmanilla, muttei siellä eläinkauppoja kuitenkaan ole nii käytiin vaa parissa hassussa kaupassa ja sitten mäkkärissä. 8)
Sitten lampsittiin tyytyväisinä hortoiltiin (siis sananmukaisesti hortoiltiin pitkin Hämeenlinnaa, koska ollaan viisaita eikä osata Goodmanilta Animal Houselle XDD) pitkin Hämeenlinnaa ihan jäässä, kunnes palaamme Goodmanille ja otamme ystävämme Google Mapsin käyttöön ja ymmärrämme sen sijaitsevan toositosi lähellä. Tajuttiin myös, että oltiin menty ehkä sadan metrin päästä siitä. Kuitenkin löydettiin Animal Houselle, mutta ei ehkä niinkään tyylikkäästi. Olin siis vasta ekaa kertaa kyseisessä kaupassa ja siellähän oli hyvät valikoimat onneksi.
Tällä kertaa ostin kuitenkin vaan matkavesipullon, 75ml, 3,30€
3 kpl BecoBowl kuppeja, 11,70€ (yksi 3,90€)
Kissanvessa lapion, 2,50€
Sekä vessalaatikon, 7,50€

8 kommenttia:

 1. Hahaha, oli niin vaikeeta löytää yhteen eläinkauppaan!! xD

  VastaaPoista
 2. No mutta, toihan kuulostaa ihan mun ja parin kaverini matkalta kampista keskustan eläinkauppaan.. XDD
  Muttaa, kivoja ostoksia! ;3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, se on aina liian vaikeeta ..! XDD
   Kiitti. ;3

   Poista
 3. Sun blogisi tuntuu tosi kivalle, ja entistäkin "kotoisammaksi" se että blogin yksi päätähti on Katariinan blogista tuttu!:) Kanejen aitausten esittely ois todellakin kiva, niin kuin joku oli jo ehdotellutkin, sitä odotellessa jään seurailemaan blogiasi mielenkiinnolla!;)

  Terveisin minä ja kanini: https://eetu-kani.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos, häkit luultavasti muuttuu ihan kohta nii en tee sitä vielä, mutta tässä kuussa kyllä! :) Liity ihmeessä lukioidenkin joukkoon ihan!! ;)

   Poista