keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Luukku #24. Hyvää joulua kaikille!

Tänään oli siis jouluaatto, Edwinin ensimmäinen sellainen! Jouluaaton kunniaksi poju sai maistella heti aamusta pellettien jälkeen kuusen oksia.
Aamusta olin isälläni Edwinin kanssa, mutta myöhemmin myös äitimme halusi meidät jouluna käymään siellä. Niinpä iskä lähti heittämään mua, veljeeni ja kania äidille.
Aika matala auto + korkeat lumikinokset (joita ei tietenkään oltu täällä "korvessa" aurattu vielä) aiheuttivat tiettyjä ongelmia, mutta kunnialla päästiin äidille ja Edwin pääs häkkiinsä. Varsinaiset ongelmat ilmaantukin sitten, kun isä yritti pihasta pois. Sitten ei auto enää liikkunut eteenpäin ilman koko perheen työntöapua. Joulun kunniaksi päästiin siis työntämään auto matkaan. Ei se mitään. :'D

Jouluaattona tulikin todella hyvin lahjoja, Edillekin kolme. Yksi ainoa oli itse ostamani, puiset "hedelmät", joita onkin käyty jo vähäsen maistelemassa. Niiden lisäksi isältäni kani sai valkoisen, aivan ihanan fleece-viltin, joista onkin hieman ollut pulaa. :') Näiden lisäksi ei saanut unohtaa Humppilasta 13.12. voittamaani pientä lahjapakettia, josta ilmestyikin herkkutikkuja, joita voin antaa vähän kerralla Edwinille! Kyllä pojun kelpas!
Tietenkin joulun kunniaksi kani sai ehkä sille tärkeimmän lahjansa; paljon yhteisiä hetkiä ihmisten kanssa sekä silitystuokioita! Illemmasta äidilläni tein myös "kuvauspaikan", jossa sitten otin (huonolla, kellertävällä valolla) jouluisia kuvia ! Ed sai olla myös alakerrassa vapaana valvonnan alaisena, joulukuusi maistui. ;D Iloloikkaakin lensi!
Mikä on lempparisi Edwinin joulukuvista? :)
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.
Kissa oli siis kanin kuvausseession ulkona, mutta keskeytti meidät haluten sisään. Aluksi mietin, että kyllä se siitä kohta taas lähtee seikkailemaan, mutta ei lähteny, en sitte raaskinu pitää sitä siinä ikkunan takana vaan vein Edwinin pois ja päästin kisun sisään. Kuin käskystä Mara tallusti suoraan paikkaan, jossa olin kuvannut Edwiniä, niinpä nappasin siitä ihan nopeesti pari kuvaa... :D Kissa oli vaan vähän liian nopee mun kameran silloiselle asetukselle, joten ei tullu kun muutama julkaisukelpoinen.
Ihanaa joulua kaikille! ♥

Entä mikä on lempparisi Maran joulukuvista? :)
1.

2.

3.

4.6 kommenttia:

 1. Ihana Eetu! :3 Ja Marakatti kans!! <3

  VastaaPoista
 2. Edwinin kuvista kivoin oli 5 ja Maran 2! :) Ihanaa joulua sinnekin! :)

  VastaaPoista
 3. Toi on yksi niistä syistä miksi tykkään asua kaupungissa.. :'D
  Mutta kivoja kuvia ja hyvää joulua!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, välillä miettii kui paljo kivempaa ois asuu kaupungissa. :'D
   Kiitoos ja samoin!! <3

   Poista