sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Luukku #21. Ja Yoda puuhuu!!

Kolme yötä jouluun enää! Ja tähän väliin tungen tämän postauksen, jossa Yoda saa kertoa kaikkien huskejen puolesta mitkä meiningit niillä on. Tarkoitus oli saada tänään häkkiesittelyt, mutta tänään oli joulusiivous, jossa menikin sitten koko päivä sen jälkeen, kun olin tullut äidiltäni. Aloitin editoimisen, mutten jaksa tänään... x)

"Huomasin muun lauman kesken, että Vera oli päästänyt Marakatin, Veran äidin kissan, kertomaan kuulumisiaan! Niinpä päätimme, että meidänkin olisi pitkästä aikaa näyttävä täällä blogissa. 
Tänä vuonna lunta ei ilmeisesti tule kunnolla ennen joulua, mutta toivottavasti sen jälkeen. Emmehän tietystikään tässä tapauksessa pääse reen eteen ennen joulua! Kamalaa. Olemme lenkkeilleet ja juosseet kuin viimeistä päivää valmistellessa meitä talveen, mutta mikä talvi on ilman lunta? Noh, ehkä sitä vielä tulee!
Nyt on siis Veralla juuri alkanut joululoma ja hän pääsee viemään meitä aktiivisemmin lenkeille. Meitä kun on niin paljon, ettei jokainen pääse joka päivä lenkille. Onneksi on kuitenkin juoksutarha. Siellä on kiva peuhata muun lauman kanssa. Sepe ei vain kauheasti tykkää riehua.
Sepestä puheen ollen isäni on toipunut hyvin hampaidensa poistosta! Ja Sepe on siis minun isäni, jos ette ole yhdennäköisyyttämme vielä hoksanneet! ;)
Eipä tässä varmaan muuta, toivottavasti saadaan luminen talvi vielä!
    Ulvoen, Yoda."
Unto ei halunnu tulla meidän kaa yhteiskuvaan, kun se halus nukkuu viilleemmässä; laattalattialla tietokonepöydän alla. Ja Arttuki halus nukkuu yksin sohvatuolilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti