keskiviikko 31. joulukuuta 2014

#52. Vihdoin video esteiltä!!

Ihan ekaks kiitokset Emmalle uudesta bannerista!!! :)

27.12, lauantaina hypyteltiin vähän Emman kanssa Edwiniä. Tilan puutteen vuoksi oli vain kaksi estettä. Eikä niihinkään riittänyt esteitä kun ei ulkoo jaksanu hakee... Heh. Toinen este oli Emman ja toinen lahjapaketeista kyhätty.. x)
Mutta Edi vaikutti tajuuvansa homman idean! Vähän korotettiinki kumpaakin estettä ja silti poju ylitti ne. :')
Ei hypytelty kauheen kauan ja osaan videoista tuli joku juttu ettei ne näkyny alusta asti. :o Niin tuli sitten toositosi lyhyt videopätkä, jonka editoimisessaki meni kiitettävästi aikaa, mutta mä sain tehtyy sen!!

linkki videoon

Käytiin myös eilen perheen kaa parissa kaupassa. (siis muut osti raketteja ja mä kiertelin eläinpuolta tai kävin eläinkaupassa... :D) Mukaanki tarttu pari juttuu.
Elikkä ylhäällä tietenkin heinää, joka makso 4-5 euroa Puuilosta. Ihan vasemmalla heinäteline Faunattaresta, 6.95 euroa. Melkein heinätelineen vieressä Faunattaresta myöskin, neljä(nyt enää kolme) pajupalloa, jotka maksoivat myös 5.95 euroo. Keskellä tällässeitä herkkuja Puuilosta, maksoivat ehkä jonkun pari euroo? Sitten tommonen 'Midi'-vesipullo Faunattaresta, ehkä 5-6 euroa myöskin ja vieressä vähän suurempi juomapullo Prisman lemmikkiosastolta, joka maksoi 6.50.
Ja tää onkin tän vuoden viimenen postaus,
Ihanaa uutta vuotta kaikille!!! <3

8 kommenttia:

 1. Uuuu, Edi menee hienosti!! <3 Hyvää uutta vuotta! :3

  VastaaPoista
 2. Eetu hyppii niin hienosti! :3
  Ja hyvää uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 3. Edihän nostelee ihan näpsäkän näköisesti noita takajalkojaankin, ettei vaan osu puomeihin! :) Jännityksellä odotan millaisia sisaruksista tulee kun vielä kasvavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mä huomasin ihan saman!!
   Täällä kans odotellaan, että kasvetaan vähän ja päästää kunnolla treenaamaan! :)

   Poista
 4. Tosi hyvi hyppii siitä tulee varmasti tosi hyvä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivotaan ainakin, että tulee! :)

   Poista