lauantai 27. joulukuuta 2014

#50. Ginny-loikkija

Nyt alkaa siis pikkuhiljaa olla joulu jo takana päin ja palaillaan vähän arkisimpiin postauksiin. Tässä käsittelen siis Ginnyä ja sen esteuraa. ;)

Kattelin just vähän kuvia Humppilan estekisoista. Mulle putkahti päähän tämmönen idea, että voisin kertoo Ginnyn 'esteurasta' vähän tarkemmin.
Ginny on siis risteytyskani, jonka ei ajateltu hyppivän ollenkaan. Mun mielestä tää... (ennen oisin sanonu et 'pikkunen', mutta Ginny tuntuukin nyt yhtäkkiä kovin suurelta Edwinin jälkeen... xD) ...Noh, tää Orava omaa tosi omalaatusen hyppytyylin ja välillä pitää mennä esteitä päin eikä yli. Yleensä juuri nää 'puskukuvat' tarttuu kameraan eikä kunnolliset ylityskuvat. Onneksi niitäkin silti on. Kaivelin vähän mun kuvia ja löysin muutaman taidokkaan kuvan Ginnystä.

Tässä osa Ginnyn taidonnäytteistä, lisääkin olisi ollut, muttei mahtunu enää kollaasiin... x)
Mutta onneksi tässä ei näy Ginnyn koko esteosaamista... :'D Osaa se myös yllättää hienoilla hypyillä. Esimerkkinä tästä on Ginnyn 70cm pomppu! Ja osaa se pitkiäkin hyppiä, kun on sillä tuulella. Ginny on myös nopea etenemään. (jos ei lasketa sisäkisoja, joissa tyttö jäätyy kokonaan välillä... :D)

Ginnyllähän on takanaan jo neljät estekisat, joista on saatu kolme klassauspistettä. Kaksi helpolle suoralle ja yksi helpolle mutkalle. Parhaiten neiti on menestynyt Nokialla 17.8.2014, toisissa estekisoissaan. Klassaukset mutkalle sekä suoralle. :)

Toivoisin näin Ginnyn toisena omistajana, että tyttö klassautuisi ensi 'kaudella' helpoista pois ja katsotaan sitten, miten kv lähtisi menemään. Kotonaan on ainakin jo hyppinyt lähemmäs kv-esteitä, joten jos kiinnostus säilyy niin pääsee tyttö koittamaan ainakin!! :D

Mitäs tykkäsitte tälläisestä postauksesta? :)

4 kommenttia:

 1. GInnyllä on saman verran klassauksii ku Poppyllä!! :DD Mut kiva postaus ja hieno Ginny! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! :D Kiittii ja Ginnykin kiittää!! :)

   Poista
  2. Vihdoinkin kirjotit vähän Ginnystäkin!! ;)
   Mut toivottavasti toi pikkuorava pärjäis siellä keskivaikeessakin! :)

   Poista
  3. Ginny on kyl jääny vähä pimentoo nyt x(
   Mut niinpä!!

   Poista