torstai 14. elokuuta 2014

#34. Koiran hypyttämistä ja kilpailuja...

Elikkä erittäin ystävällinen, mutta outo mursu, esittäytyi Tiiaksi, en kyllä yhtään tunne... Kuitenkin, lainasi ystävällisesti USB-johtoa, joten nyt saan vihdoin bloggailtua, pitkän tauon jälkeen kyllä!
Aloitetaanpas, jos ei pitkät postaukset kiinnosta niin heippa x) (pitkä tästä tosiaankin tulee!)

Kaksi viikkoa sitten serkkuni, Milja, tuli Tampereelta meille ja päätimmepä raivata vahat omatekoiset esteet esiin ja hypyttää hieman Arttua, joka tuli kyseiseksi viikoksi maalle laumansa keskeltä lenkkikaveriksi. :)
Erityisesti itse nauroin noille ensimmäisille parille, jossa Arttu hyppää kyllä niin mahtavasti, että... x'Dd Kuitenkin siis viikko vierähti koiraa hypyttäessa sekä lenkkeillessä. Eräänä iltana hoksasin pari karttaperhosta lenkillä ja pakkohan sinne oli erikseen mennä kamerankin kanssa...
Matkalla törmäsin myös muihin... Miten sen nyt sanoo, öttiäisiin xDDD??? Kuitenkin siis törmäsin kyyhyn, kesän somaan leppäkerttuun ja heinäsirkkaan x)
Kyy D:::


Kuvat ei oo vieläkään mitään huippuja, joten.. XDDD

Mistään muusta "asiasta" ei kai ole kuvia, joten nyt pääsen taas selittämään ! ;)
Synttärit on huomenna ja saan toivottavasti melkein rahat järkkäriin, että saisin sen mahdollisimman pian. Ennen seuraavia kanien estekisoja en kuitenkaan järkkäriä valitettavasti saa.. :/

Ja siitä taas seuraavaan asiaan! Mennään siis Emman kanssa kanien estekisoihin Nokialle 17.8. Kaikki kanit suoraan, tällä kertaa minä vien lupat ja Emma Ginnyn! :)
Lisäksi Ginny ja Jade helppoon mutkaan, minä vien taas lupan ja Emma mustan riiviön... :'Dd

Kuitenkin ennen estekisoja tiedossa olisi lauantaina 16.8. jännityksellä odottamani koiranäyttelyt! Eli Valkeakosken KR (KR=kaikkien rotujen) Sinne siis Arttu ja Yoda.
Viime viikolla pidettiin viimeset treenit ihan kotioloissa ja hienostihan se menee, toivottavasti menee yhtä hienosti näyttelyissäkin! :D

Tulen lisää höpöttämään sitten kilpailuiden jälkeen, ja mikäli sinulta löytyy postaustoiveita niin laita ihmeessä tuonne kommentteihin, otan ne huomioon!

2 kommenttia:

  1. HYI! (siis toi kyy) :O, mut ihania noi artun hyppykuvat <3

    VastaaPoista