keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

#29. Kilpailut, täältä tullaan!

Kuten ehkä otsikosta huomaa on meillä serkkuni kanssa suunnitteilla viedä Ginny ja Jade Tampereelle loikkimaan hieman kilpasille! :)
Neiti Jadea siis vie serkkuni ja Ginnyn vien minä.
Kilpailut ovat siis Tampereella 13.7. ja Didi jää omaan kotiinsa, koska ei Diana kauhean kiinnostunut esteistä ole, tai jos kiinnostusta on se ei näytä sitä.
Siispä takaisin kilpailu-asiaan. Kummatkin neitiset, Ginny ja Jade menevät hieman ottamaan tuntumaa estekisoista helppoon suoraan, helppoon mutkaan ei nyt heti ensimmäisissä kilpailuissa mennäkään.
Kuitenkin nyt ollaan serkkuni kanssa tavattu treenitunnelmissa useamminkin kuin normaalisti.
Kuitenkin tämän päivän treeneistä sain serkultani kuvia tähän:Maanantaisista treeneistä kuvia näette serkkuni blogista, tähän en nyt erikseen laita, mutta kuitenkin tuossa on nyt kuvia tämän päivän hyppelyistä ja kuvat ovat ottaneet Emma tai minä ellei toisin mainita ja nyt ei mainitakaan toisin. ;)

Tässä vaiheessa olisikin varmaan jo hyvä sanoa, että huhhuh, kun aika on mennyt nopeasti! Noin kaksi viikkoa sittenkö kirjoitin viimeksi?! Mitä ihmettä? :D Taitaa olla aika päästää teidät lukijani ajan tasalle... x)

Elikkäpäs ehkä osa muistaakin, että silloin, kun viimeksi päivittelin piti mennä seuraavana päivänä agility-radalle. Noh, eipä mentykään ja siitä asti onkin ollut aivan liian kuuma huskylle, varsinkaan jos ajattelisi juoksuttaa sitä esteeltä toiselle, eih, liian paksu turkki... :D
Ja edellisessä bloggauksessa taisin mainitakin siitä mätsäristä, johon Yodan kanssa osallistuimme, kiitettävästihän siellä meni, kun ajattelee, että siellä oli todella monta, päälle 40 okei ei kaikilla paljoa, mutta minulle on, isoa aikuista ja Yoda rääkyi kuin hyeena, niin innoissaan se oli, ja ei ajatellutkaan seisoa ja juosta nätisti niin kuin kuuluisi... Sinisten III, ei paha :D. Sieltä ei nyt sittenkään kuvia, koska serkkuni ei lähtenytkään mukaan, mutta palkinnoista on kuva:Palkinnoksi sain siis aivan ihanan itse tehdyn ruusukkeen ja lasisen pikkupokaalin. :3 Kiitoksia siis mätsäristä Kanta-hämeen Mäyräkoirakerho :).

Olen moneen kertaan yrittänyt ottaa kamerallani kuvia koirista tarhassa temmeltämässä, mutta eipä onnistu minun kamerallani...
Toivottavasti saan syntymäpäivälahjaksi sitten tarpeeksi rahaa ihan hyvään järkkäriin... :D

Eipä tässä varmaankaan sen enempää höpistä tarvitse, nähdään kisapostauksessa niin saatte tietää, miten minulle ja Ginnylle tai Emmalle ja Jadelle kävi. ;)

P.S. Jos satutte näkemään meidät ja haluatte kysyä jotain/vain rupatella niin mikä ettei, rohkeasti vain ! :)

2 kommenttia: